sâmbătă, 10 decembrie 2011

sambata, 10 dec: Matze [live]



MATZE [live] @ Brain

warm-up: SPDY [Beat Poetry Crew]
after-party: ILIE

Muzica Matze (Cristian Stanciu) înseamnă să treci, după chef, prin electronic spre experimental eclectic condimentat cu voci și atmosfere românești din sfârșitul secolului trecut și începutul mileniului.
"Încerc să îmbrac electronic subiecte din social si politic, care de obicei te fac să schimbi postul, să combin electronic experimental cu folclor românesc pur și virgin…"

Proiecte in care este implicat:
PERICOL
* este numele unui proiect început în urma cu 2 ani și constă în combinarea unor frânturi de emisie tv pe muzică.
* este un colaj video construit muzical.
* este, altfel spus, o muzică făcută din fragmente audio-vizuale capturate și selectate din lumea multicoloră a micului ecran. Elementele muzicale sunt desfășurate și controlate live, împreună cu elementele video, de catre Matze și Rolf (Rolf Ono), pe o instalație de două ecrane principale independente și mai multe proiecții dintr-o a treia sursă, desfașurate lateral.

ZONA LIBERĂ
este un proiect marca Matze & DJ Vasile. Emisiunea este realizată de cei doi, din 2005, la Studio88, pentru RADIO GUERRILLA.
Se difuzează în fiecare MARȚI de la 11 noaptea la 1 dimineața.
"Este o emisiune misto, ce prezinta experimentul electronic în forma cea mai distractivă, un puzzle audio, care amuză pe serioasele. Uneori înțeapă, dar nu cu venin".

Co-fondator:
- NSK (Natural Soft Killers) cu DJ Vasile și Electric Brother - 1998
- Aievea, cu Vlaicu Golcea (double bass), Sorin Romanescu (guitar), Marta Hristea (vocals), Raul Kusak (keyboards) and Electric Brother(guitar) - 2002
- Blanoz Distuzos, cu Sultan (keyboard), Ati (percussions), Vexxatu Vexx MC & DruKlein MC - 2002
- Shukar Collective, cu Dan Handrabur, DJ Vasile, Vlaicu Golcea, Mitos Micleusanu - 2003.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu