vineri, 18 noiembrie 2011

vineri, 18 noiembrie: Andrew Red Hand presents Jassyd EP Release Party



Jassyd EP Release Party:

Andrew Red Hand
www.facebook.com/AndrewRedHand
www.myspace.com/AndrewRedHand1
www.soundcloud.com/andrewredhand
-----------------------------------------
= Twilight 76 Records =
= Cratesavers International =
= Databass Records =
= 6ONE6 =
= Detroit Techno Records =
= 8311 Music =
-----------------------------------------
warm-up: Dubescu.
www.soundcloud.com/dubescu

DJ-ul si producatorul iesean Andrew Red Hand, supranumit de catre legendarul Aaron-Carl, drept ''Underground Resistance-ul romanesc, in persoana'' este singurul reprezentant al Romaniei in capitala muzicii techno - Detroit fiind inscris aici la nu mai putin de 5 labeluri.

Piesa acestuia ''Jassyd'' a aparut pe 2XCD compilatia si pe unul dintre vinyl-urile proiectului '' Techno Brings People Together '' a celor de la Scan 7 din Detroit, band emblematic al sound-ului Detroit, afiliat cu cei de la Underground Resistance.
Ideea initiala '' Techno Brings People Together '' a pornit in 2003 si fost a unei conferinte tinuta pe tema Detroit techno-ului si a situatiei muzicii electronice internationale, iar in 2011 apare si ca proiect muzical cuprinzand 20 de artisti, in mare parte nume de referinta din Detroit precum si alti cativa artisti, pasionati de sound-ul Detroit techno .
Piesa acid-techno ''Jassyd'' a lui Andrew Red Hand a fost selectata si pentru primul vinyl ep, din seria celor 3, alaturi de clasica ''No One Listens To Techno'' a celor de la Scan 7, remixata de Murat si piese semnate de Jay Denham si Hd Substance.

Jassyd = Iasi (Jassy) + Acid 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu