vineri, 2 septembrie 2011

sambata, 03 sept: Alex Rusu & Libe - Electro & House



Pentru prima data în Iași, Brain prezintă pe:

Alex Rusu [Mountain Beach, Piatra Neamț]

Alexandru Rusu s-a născut în Piatra Neamț. Interesul pentru muzica are rădăcini încă din copilărie când a urmat cursuri de pian și Școala de Arte Piatra Neamț. Pasiunea pentru muzica electronica s-a transformat în principala ocupație a lui Alex in urma cu 4 ani. S-a făcut remarcat pe plan local 2 ani după care a început proiectul numit Moutain Beach, unde a fost rezident 2 sezoane mixând alături de nume ca Federico Molinari, Nima Gorji, Cezar, Praslea, Ali Nasser, Chris Simonds fiind apreciat de toți aceștia. Planurile de viitor fiind o aprofundare a cunoștințelor tehnice si o clasare cat mai buna în mediul muzical existent. Alex Rusu se prezintă ca un new-comer aparte nedorind sa fie influențat de nici un fel de mișcare sau opinie din exterior urmându-și simțurile artistice și privind cu încredere către ceea ce va urma.


Suport local:
Libe [ House Community, Iași]

Lucian Rotaru [Libe] a inceput sa frecventeze cluburile underground din Iasi in urma cu 8 ani de zile , trecand printr o gama variata a muzicii electronice, de la drum'n'bass la electro , minimal si in cele din urma sound-ul alternand de la house la tech house si deep house.De cateva luni lucreaza la un proiect numit HouseCommunity , momentan fiind inca in stadiul de work in progress.
Artisi precum Bruno Pronsato, Margaret Dygas, Zip, Baby Ford, Thomas Melchior, Losoul, Digitaline , Ryo Murakami (si multi altii) si au pus amprenta in sound-ul tanarului.


Intrare 10 RON (bon de consumatie).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu