joi, 7 aprilie 2011

vineri, 08 aprilie - Café Kultour 2011: Proiecție de Film Documentar Britanic
Cafékultour
1-16 aprilie 2011
Ediția a VI-a

Organizat de către Centrele Culturale Francez si German, în parteneriat cu British Council Iași, Centrul Cultural al Americii Latine si Caraibelor, Centrul Cultural Oriental, Lectoratele străine ale Universității „Alexandru Ioan Cuza”, Centrul European de Educație si Cultura „ARTEMIS”, „Cafékultour” este o manifestare care si-a câștigat deja aprecierea publicului, devenind unul dintre eve...nimentele mult-așteptate de peste an. Cuvântul de ordine al „Cafékultour” este diversitatea: a organizatorilor, a evenimentelor cuprinse in program, a locațiilor-partenere, a publicurilor vizate.

Timp de doua săptămâni, cluburile si cafenele din Iași se vor transforma in spatii de manifestare a culturii locale si internaționale. „Cafékultour” revine in 2011 cu cea de-a VI-a ediție, într-un format care va aduce, ca de fiecare data, cultura in spatii neconvenționale si va oferi publicului evenimente dintre cele mai diverse: concerte de jazz, de blues, de rock si de muzica clasica, expoziții de fotografie si arta decorativa, spectacole de teatru si de circ, lansări de carte, dezbateri, proiecții de filme etc.

Vineri, 8 aprilie, ora 20.00:
Proiecție de film documentar britanic: here's Johnny, Documentar, 90 min., fără subtitrare.
Eveniment organizat de British Council Iasi.

O privire intima asupra vieții renumitului creator britanic de benzi desenate, Johnny Hicklenton, in lupta cu scleroza multipla. Lipsit de mobilitate, Johnny evadează in lumea cunoscutelor lui personaje – Judge Dredd si Nemesis. Singurul film in istoria de peste 36 de ani a festivalului Grierson, răsplătit cu doua premii in cadrul aceleiași editii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu