vineri, 19 noiembrie 2010

miercuri, 24 noiembrie - Fabrica de Scurt Metraje



Fabrica de Scurt Metraje - Parodie vs Drama.

Dupa seara scurt metrajelor rusesti, Spune pe Scurt va propune o noa editie a Fabricii de Scurt Metraje. Cu peste 100 de participari la festivaluri internationale, cele 13 productii selectate pentru luna Noiembrie, provin din 6 tari: Belgia, Spania, Polonia, Columbia, Romania, Mexic. Cele 2 ore de film, propun o disputa intre tragic si comic, intre realitate si absurd si provoa...ca stari euforice, lacrimi de emotie si in acelasi timp hohote de ras.

In Iasi, evenimentul va avea loc miercuri 24 Noiembrie, de la ora 20:30 la Club Brain.

Pentru a nu vă crea inconveniente, având în vedere numărul limitat de locuri de care dispun locaţiile în care se desfăşoară Fabrica de Scurt Metraje, vă rugăm să faceţi din timp o rezervare prin telefon (sau prin sms la tarif normal – *Nume*Prenume*Oraş*Nr de locuri) la 0729.742.975. Biletele vor fi puse în vânzare doar în ziua evenimentului, în fiecare locaţie. Preţul unui bilet de intrare este de 10 RON.

Fabrica de Scurt Metraje se desfasoara lunar in cele mai importante orase din tara. Pentru a vedea lista completa a locatiilor FdSM intrati pe pagina oficiala a evenimentului: http://spunepescurt.ro/fdsm.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu