sâmbătă, 19 decembrie 2009

The Apartament, Marinela Botez si Claudiu CiobanuSurprinderea unei camere la 360 de grade dezvaluie in detaliu intimitatea unui individ.

Fara un fir epic concret, observ cum in jurul meu se dezvolta o imagine ce tinde sa nu mai fie gri.Ies din scara blocului si fac ce nu fac deobicei, privesc in sus si observ ca totusi griul persista. De fapt este griul reprezentat de un peisaj format din multitudinea blocurilor si a asfaltului cenusiu.
Cand privesc fatada blocului observ cum unii incearca sa acopere trecutul cu roz, cei drept nu arata rau, insa in interior vad omul unic care isi traieste viata in cutia lui. Totusi apartamentul nu e o cutie! Aici traieste omul contemporan cu un trecut ce i-a marcat prezentul. Din exterior apartamentele par a fi o multitudine de cutii reci, insa in interior este o atmosfera mult mai calda, diferita de fatada, fie si ea renovata.
Aici in spatiul acesta tip "celula" fiecare isi traieste viata, la comun si individual in acelasi timp. In apartamentele acestea oamenii si-au creat habitate unice, desi in exterior "celula" se multiplica precum un fagure.

http://botezmarinela-ciobanuclaudiu.blogspot.com/
http://vernisaje.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu